• 3
  • 2
  • 4

Markkinoiden ekologisin
jäänhuoltokone

ICEBEAR ELECTRIC jäänhuoltokone

Yli kahdenkymmenen vuoden tuotekehittely ja kokemus tekee Icebearista markkinoiden ekologisimman jäänhuoltokoneen. Yhdellä latauskerralla saat eniten ajokertoja markkinoiden pienimmällä virrankulutuksella.

kuva jäänhuoltokoneesta

Sähköistä
voimaa ja uusia
ominaisuuksia

ICEBEAR ELECTRIC jäänhuoltokone

Yli kahdenkymmenen vuoden tuotekehittely ja kokemus takaa Teille taloudellisen, turvallisen ja ehdottoman käyttövarman koneen jääkenttienne huoltoon.

kuva jäänhuoltokoneesta

Ergonominen ohjaus- ja
hallintayksikkö

ICEBEAR ELECTRIC jäänhuoltokone

Yli kahdenkymmenen vuoden tuotekehittely ja kokemus takaa Teille taloudellisen, turvallisen ja ehdottoman käyttövarman koneen jääkenttienne huoltoon.

kuva jäänhuoltokoneesta
next
prev

rkk-ice jäänhoitokoneitten ykkönen koko Suomessa

Rkk-ice on osa Rkk Bear Group Oy:tä ja tunnetaan Suomessa erityisesti Icebear- ja Olympia-merkkisten jäänhoitokoneitten maahantuonnista, koneiden huollosta ja varaosapalvelusta. Rkk-ice on Suomessa selvä markkinajohtaja jäänhoitokoneiden saralla, yritys osti Esleyhtiö Oy:n jäänhuoltokoneisiin sekä Aebi traktoreihin liittyvän liiketoiminnan ja kasvatti näin palvelutarjoomaansa palvelemaan yhä isompaa asiakasjoukkoa.

Historia ja omistuspohja

Yrityksen omistuspohja muodostuu kovan luokan jäänhoidon ammattilaisista ja rkk-ice on osa Rkk Bear Group Oy:tä. Yrityksen omistajina ovat Ismo ja Marita Hakkarainen. Ismo Hakkarainen on toiminut jo 30-vuotisen historian omaavan Esleyhtiö:n palveluksessa huoltopäällikkönä ennen liiketoimintakauppoja.

Nykytila ja rkk Bear Grop Oy

Rkk Bear Group edustaa valtakunnallista jäänhoito- ja työkonekauppaa sekä tarjoaa konehuoltopalveluita ympäri Suomen. Rkk-ice toimii jäänhoitokoneiden valtakunnallisenä ykkösenä jäänhoito- ja huoltokoneiden sekä tulostaulujen myyjänä ja rkk-service tarjoaa jääkoneiden ja raskaansarjan työkoneiden huoltopalveluja.

Toimintamme ja edustamamme merkit

Uusissa toimitiloissa Seppälänkankaalla Jyväskylässä (Jarru 3,  40320 Jyväskylä) on lämmintä tilaa n. 400 m² käsittäen korjaamon, varaston ja toimistotilat. Lisäksi erillistä ulkokatostilaa on n. 300 m². Päämerkkimme ovat saksalainen Icebear ja kanadalainen Olympia - jäänhoitokoneet. Icebear on puhtaasti sähkötoiminen ja Olympia edustaa kaasukäyttöisen jäänhoitokoneen kärkeä. Valikoimastamme löytyy myös ulkokäyttöön vaihtoehtoina bensa- ja dieselkäyttöisiä huolto- ja hoitokoneita. Pitkät toiminta-ajat ja käyttövarmuus ovat tärkeimpiä asioita koneissamme. Lisäksi valikoimastamme löytyvät myös jäänhuoltoa helpottavat jyrsimet ja jää- ja urheiluhalleihin tulostaulut.

Meiltä myös käytetyt koneet

Meiltä valmistuu tasaisesti myös peruskunnostettuja sekä Premium kunnostettuja jäänhoitokoneita, mikä tarjoaa usein hyvän ja edullisemman vaihtoehdon uudelle. Käytettyjen akkukäyttöisten koneiden kysyntä onkin kasvanut viime aikoina ja tähän kysyntään rkk-ice pyrkii vastaamaan.

Rkk-ice:llä on maan kattava ja erittäin toimiva huolto-organisaatio. Viisi huoltoautoa ja laaja vara-osavarastomme tarjoaa nopean avun tarvittaessa. Kolmen asentajan sekä neljän alihankkijan turvin palvelumme toimii ympärivuorokauden, ammattitaidolla. Lisätietoa huoltopalvelustamme löydät osoitteesta www.rkkservice.fi.

Yhtiössämme selvä työnjako

Kuva korjaushallista Työnjohdon, huolto-organisaation toiminnan ja varaosa palvelun hoitaa toimitusjohtaja Ismo Hakkarainen. Marita Hakkarainen vastaa toimisto, varasto, rahti, henkilöstö- sekä monista muista käytännön asioista.
Henkilöstöömme kuuluu kaiken kaikkiaan seitsemän ammattilaista Äänekoskella, Jyväskylän kupeessa ja lisäksi apunamme tarvittaessa alihankkijamme Turunseudulla, Kotkassa, Virroilla, Lappeenrannassa ja Tampereella.

                               IMG 3332 kopio

Liity postituslistalle

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen *

rkk Bear Group Oy

rkk-ice

Jarru 3
40320 Jyväskylä

Kuva sähköpostin allekirjoitukseen iso 003

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!