RKK-ICE JÄÄNHOITOKONEITTEN YKKÖNEN KOKO SUOMESSA

Rkk-ice on osa Rkk Bear Group Oy:tä ja tunnetaan Suomessa erityisesti Icebear- ja Olympia-merkkisten jäänhoitokoneitten maahantuonnista, koneiden huollosta ja varaosapalvelusta. Rkk-ice on Suomessa selvä markkinajohtaja jäänhoitokoneiden saralla, yritys osti Esleyhtiö Oy:n jäänhuoltokoneisiin sekä Aebi traktoreihin liittyvän liiketoiminnan ja kasvatti näin palvelutarjoomaansa palvelemaan yhä isompaa asiakasjoukkoa.

HISTORIA JA OMISTUSPOHJA

Yrityksen omistuspohja muodostuu kovan luokan jäänhoidon ammattilaisista ja rkk-ice on osa Rkk Bear Group Oy:tä. Yrityksen omistajina ovat Ismo ja Marita Hakkarainen. Ismo Hakkarainen on toiminut jo 30-vuotisen historian omaavan Esleyhtiö:n palveluksessa huoltopäällikkönä ennen liiketoimintakauppoja.

NYKYTILA JA RKK BEAR GROP OY

Rkk Bear Group edustaa valtakunnallista jäänhoito- ja työkonekauppaa sekä tarjoaa konehuoltopalveluita ympäri Suomen. Rkk-ice toimii jäänhoitokoneiden valtakunnallisenä ykkösenä jäänhoito- ja huoltokoneiden sekä tulostaulujen myyjänä ja rkk-service tarjoaa jääkoneiden ja raskaansarjan työkoneiden huoltopalveluja.

TOIMINTAMME JA EDUSTAMAMME MERKIT

Uusissa toimitiloissa Seppälänkankaalla Jyväskylässä (Jarru 4,  40320 Jyväskylä) on lämmintä tilaa n. 400 m² käsittäen korjaamon, varaston ja toimistotilat. Lisäksi erillistä ulkokatostilaa on n. 300 m². Päämerkkimme ovat saksalainen Icebear ja kanadalainen Olympia - jäänhoitokoneet. Icebear on puhtaasti sähkötoiminen ja Olympia edustaa kaasukäyttöisen jäänhoitokoneen kärkeä. Valikoimastamme löytyy myös ulkokäyttöön vaihtoehtoina bensa- ja dieselkäyttöisiä huolto- ja hoitokoneita. Pitkät toiminta-ajat ja käyttövarmuus ovat tärkeimpiä asioita koneissamme. Lisäksi valikoimastamme löytyvät myös jäänhuoltoa helpottavat jyrsimet.

MEILTÄ MYÖS KÄYTETYT KONEET

Meiltä valmistuu tasaisesti myös peruskunnostettuja sekä Premium kunnostettuja jäänhoitokoneita, mikä tarjoaa usein hyvän ja edullisemman vaihtoehdon uudelle. Käytettyjen akkukäyttöisten koneiden kysyntä onkin kasvanut viime aikoina ja tähän kysyntään rkk-ice pyrkii vastaamaan.

Rkk-ice:llä on maan kattava ja erittäin toimiva huolto-organisaatio. Viisi huoltoautoa ja laaja vara-osavarastomme tarjoaa nopean avun tarvittaessa. Kolmen asentajan sekä neljän alihankkijan turvin palvelumme toimii ympärivuorokauden, ammattitaidolla. Lisätietoa huoltopalvelustamme löydät tästä linkistä.

YHTIÖSSÄMME SELVÄ TYÖNJAKO

Työnjohdon, huolto-organisaation toiminnan ja varaosa palvelun hoitaa toimitusjohtaja Ismo Hakkarainen. Marita ja Tiina Hakkarainen vastaavat toimisto, varasto, rahti, henkilöstö- sekä monista muista käytännön asioista.
Henkilöstöömme kuuluu kaiken kaikkiaan seitsemän ammattilaista Äänekoskella, Jyväskylän kupeessa ja lisäksi apunamme tarvittaessa alihankkijamme Turunseudulla, Kotkassa, Virroilla, Lappeenrannassa ja Tampereella